Prodeje VR hry Apex Construct náhle vystřelily nahoru. Hráči se spletli

Občas se vyplatí pořádně číst, co si vlastně kupujete.

Fast Travel Games zaznamenali obrovský úspěch svojí hry Apex Construct. Postupně se ale ukázalo, že za úspěchem stojí omyl nespočtu hráčů, kteří chtěli hrát nové battle royale. Apex Construct však s hrou od Respawnu nemá nic společného a prodává se za 29,99 amerických dolarů. O vtipnou historku se na Redditu podělil manažer komunikace a marketingu Fast Travel Games, Andreas Juliusson. 

"Jak asi víte, minulý týden vyšlo nová free to play battle royale hra Apex Legends. Nejen, že má podobný název ale i její logo je nepřehlédnutelně podobné tomu, které má naše hra Apex Construct pro virtuální realitu," poznamenal na úvod. "Lidé jsou zjevně ochotní zaplatit 29,99$ za hru i přesto, že má být free to play. pravděpodobně za tyhle objednávky budeme vracet peníze, ale momentálně naše výkazy vypadají opravdu skvěle," pokračoval s humorem.

Přesto, že nejde o chybu Fast Travel Games, mnoho hráčů především z Číny se cítí být podvedeno a žádají vrácení peněz. Momentálně celou situaci prošetřuje také Steam a brzy bychom se tak měli dozvědět rozuzlení tohoto zamotaného příběhu lidské nepozornosti.

Váš názor Další článek: Díky modifikaci pro Amnesiu si můžete užít lovecraftovskou jednohubku

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,