Prohlédněte si údajný obrázek z rebootu Prince of Persia

Podle prostředí to vypadá spíš na prince egyptského. Který je tedy svalnatý černoch.

Ach, spekulace. Ne vždy se ukáží pravdivé, ale obecně je s nimi na chvíli aspoň zábava. Aktuální drb se věnuje sérii Prince of Persia, jejíž poslední díl vyšel na jaře 2010. Na oficiálním fóru Ubisoftu se objevil obrázek z alfa verze hry, která by mohla být novým rebootem série. Napovídá tomu zkratka POP_ZERO_2 na spodku. Prince of Persia Zero přitom bylo kódové označení cel-shadového rebootu Prince of Persia z roku 2008.

princ.jpg

Nová hra by podle obrázku též měla změnit prostředí, ale spíš na starověký Egypt. Otázky vyvolává i hlavní hrdina, který mrštného prince běhajícího po stěnách moc nepřipomíná. Že se nemusí jednat o fake, by mohly dokázat obrázky, které se objevily před E3 na fóru NeoGAF. Silueta hrdiny i postavy v pozadí odpovídají novému screenshotu.

cHIBo.png

Pochopitelně se na mysl vkrádá teorie, že chtěl hru Ubisoft na E3 představit, ale k tomu z nějakého důvodu nedošlo. Možná hru uložili k ledu a čerstvý obrázek je jen labutí písní hry. Nestalo by se něco podobného poprvé. Dokud se nedočkáme nových zpráv, můžeme tak leda přemítat nad tím, zda nový díl PoP chceme. Já tedy ano.

Zdroj: Kotaku
Diskuze (2) Další článek: Champions Mode vás nechá v F1 2012 závodit s největšími mistry

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,