Project Gotham Racing 3 - kde mám ten slinták?!

Populární závodní série Project Gotham Racing, která si vydobila velké renomé již na Xboxu, se počínaje svým třetím dílem přestěhuje i na připravovanou next-gen konzoli Xbox 360. Divácky přitažlivé a stylové závody vás opět přenesou do světových metropolí jako New York, Tokyo či Hong Kong. Na rozdíl od mnoha jiných her v žánru však tato prostředí budou působit velice organickým dojmem, kdy si budete moci dělat co chcete a kde chcete a při závodech s protivníky vás bude doprovázet ohlušující řev všudypřítomných diváků.

Podle přání fanoušků bude tentokrát záležet pouze na vás jaký závod pojedete, proti komu a v jakém automobilu. Nejlepší jezdci, kteří jezdí nejen pro vítězství ale i pro potěchu diváků, budou odměňováni penězmi a odznaky například za jízdu po dvou kolech, otočky o 360° či vytlačení soupeřů z dráhy.


I když třeba nejste příznivci závodních her, kvůli té grafice to prostě musíte alespoň zkusit!

Tahákem by také měl být rozsáhlý vozový park, čítající až 80 realisticky zpracovaných automobilů s funkčními prvky v interiéru (stěrače, radio, topení apod.), od světových automobilek Ferrari, Porsche, Lamborghini či Dodge. Co se týče síťové hry; online půjde hrát přes službu Xbox Live a premiéru bude mít speciální online televize GothamTV, pomocí níž půjde sledovat závodní klání hráčů z celého světa z pohodlí domova.

Project Gotham Racing 3 je v rukou vývojářů z Bizzare Studios a o distribuci se postará samotný Microsoft. Starší informace a obrázky naleznete zde, oficiální homepage projektu pak zde. Dnes vám přinášíme trojici zbrusu nových high-res screenshotů, které byly vytípány z nedávné prezentace hry na BritishTV. Upozorňujeme, že obrázky prý NEJSOU pre-renderovány či jinak upraveny!
Kde mám ten slinták?!

Zdroj: GGmania, Tothegame

Váš názor Další článek: Pirates of the Sword Coast - obří modul pro Neverwinter Nights

Témata článku: , , , , , , , , ,