Project: Snowblind - nová mapa zdarma pro majitele Xboxů

O velmi nadějné akční hře Project: Snowblind jsme vás informovali v obsáhlé novince, přinesli vám rozbor v prvních dojmech a v neposlední řadě jste si mohli přečíst i naši detailní recenzi PS2 verze. Xboxová verze je na vlas stejná s tou na PS2, takže vás recenze s největší pravděpodobností nečeká, pozitivní zpráva pro majitele Xboxů by tu ale přece jen byla. Společnost Eidos dnes totiž do světa vypustila zajímavou zprávu o tom, že v dohledné době hodlá do světa vypustit multiplayerovou mapu zcela zdarma.

Zas tak jednoduché to ale nebude; stáhnout si ji budete moci totiž pouze prostřednictvím služby Xbox Live!, která u nás skoro vůbec není rozšířená. Nic to ale nemění na tom, že Repair Bay, jak se ona mapa jmenuje, vypadá více než dobře. Území je kombinací administrativních prostor se strážními věžemi a velkými nádvořími, na kterých se oba herní týmy dozajista zabaví.

   

Pokud Project: Snowblind stále nemáte a váháte nad koupí, jistě vám přijde vhod náš lokální mirror na demo PC verze, ve kterém si můžete kvality hry vyzkoušet. Výjimečně je totiž titul na všech platformách prakticky stejný.

Zdroj: GameSpot

Váš názor Další článek: Japonští hráči WRC4 si moc nezajezdí

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,