Pronájem serveru – ideální řešení pro multiplayerové hry

Reklama 21. prosince 2015
Milujete hry pro více hráčů, které vyžadují nonstop připojení k internetu? Pronajměte si virtuální server v data centru. Proč se to vyplatí?

Užijte si ničím a nikým nerušenou hru

Lezou vám na nervy věčné lagy? Hrajte přes server. Jaké výhody díky server hostingu získáte?

  • hra vám nebude padat ani nebudete mít potíže s připojením
  • vytvoříte si svoji skupinu hráčů a nikdo jiný se vám do hry nenabourá
  • nestane se vám, že byste přišli o svůj uložený herní svět a překonanou úroveň museli opakovat znovu

Nepřetržitý provoz je věda

Data centrum vám nabízí rychlé a kvalitní připojení k internetu. Připojení je mnohem rychlejší než přeš ADSL nebo kabelovou televizi. V data centru navíc vždycky existuje záložní řešení, které se v případě výpadku prvního připojení okamžitě přepne. Na rozdíl od vlastního serveru se nemusíte starat o čistotu prostředí. O tohle se nemusíte v případě vzdáleného přístupu vůbec starat. Jen se mrkněte do svého domácího počítače, kolik je v něm prachu, který radikálně snižuje životnost zařízení.

Zaručená ochrana dat

Data jsou jako v bavlnce - chráněná před výpadkem elektrického proudu, před požárem i nežádoucími osobami. Perfektní chladicí systém odvádí veškeré přebytečné teplo, které servery vydávají, ven z místnosti. Servery jsou tak chráněny proti přehřátí. Něco se vám nezdá? Technická podpora je vám k dispozici 24 hodin denně 7 dní v týdnu.

O nic se nemusíte starat

Využijte server-housing a pronajměte místo v Casablanca INT. Datové centrum zabírá více než 1600 m², disponuje vymakaným zálohovým systémem a bezchybným protipožárním a bezpečnostním opatřením. Moderní technologické zázemí a propracovaný systém na podchycení případných kolizí zaručují hladký provoz celého zařízení. Pronajměte si jedno místo nebo celý kolokační prostor. Užijte si radost ze hry s bleskurychlým internetovým připojením.

Další článek: Zenimax propouští, odchází 300 členů TESO týmu