Prosincové Games with Gold nabídnou Dragon Age II či Q.U.B.E.

Na své si přijdou milovníci RPG, logických hříček i pořádné akce.

Majitelé Xbox One se mohou v prosinci těšit. Všichni, kteří mají předplacené členství Xbox Live Gold, budou moci pořádně potrápit mozkové závity a ještě se dozvědět spoust informací o eskymácké historii. K dispozici bude totiž logický kousek Q.U.B.E. 2, ve kterém se budete muset popasovat s krychličkami a hádankami všeho druhu.

Jako druhý titul potom dorazí Never Alone. Hra, která získala hromadu ocenění nejen za nádhernou audiovizuální stránku, ale také za svůj informativní charakter. Hráč se v téhle hře dozví spoustu zajímavostí o eskymácké minulosti a i v tomto případě bude také nutné řešit puzzly. 

Majitelé Xboxu 360 se určitě zaradují také, když se dozvědí, že pro svoji konzoli dostanou skvělé RPG Dragon Age II, ve kterém si užijí hromadu kouzel, soubojů a přemáhání strašných nepřátel. Pomáhat vám na vaší cestě budou také další členové družiny, o které se musíte starat jako o vlastní. Nezapomínejme ani na poslední titul prosincové nabídky. Milovníci střelby z pohledu třetí osoby se vyžijí v pořádné akci v podobě Mercenaries: Playground of Destruction

Jak jste spokojeni s nejnovější nabídkou her ke zlatému členství?

Diskuze (1) Další článek: Fanoušci si přejí, aby osmdesátiletá hráčka Skyrimu byla NPC v dalším dílu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,