První česká fansite o EverQuest 2 spuštěna

Pole masivně multiplayerově hraných titulů vzrůstá s každou nově ohlášenou hrou. Kromě zcela nových titulů (Middle Earth Online, City of Heroes) se připravují i pokračování dnes již klasických stálic online hraní, mezi které patří Ultima, Asheron´s Call či druhý díl populárního světa EverQuestu. O posledně jmenovaném titulu byl spuštěn nekomerční a první informační web v češtině (http://everquest.oborsky.cz), jenž nabízí čtenáři množství zajímavých informací, obrázků, videí a dalších věcí o dlouho očekávané hře Everquest 2.

   

Věřím, že z nově vznikajícího webu budu mít tedy radost nejen já, ale i další potenciální zájemci o tuto hru. Budu se snažit shromažďovat relevantní zajímavé informace a novinky a organizovat tématické diskuzní fórum. Potají rovněž doufám, že se v budoucnu tento web stane jedním z center českých hráčů Everquest 2: The Age of Destiny.

   

Samotná EverQuest 2 se odehrává 500 let po svém předchůdci - jak je zvykem, nabídne možnost tvorby vlastní postavy (výběr z 16 ras a 48 tříd) a samozřejmě její následný vývoj, který se bude odvíjet od vašich vlastních požadavků, používaných zbraní a tak podobně. Dočkáme se tisíců předmětů, stovek kouzel a nekonečného dobrodružství po boku dalších stovek hráčů. Sami tvůrci se nebojí o své hře hovořit jako o titulu, který vytvoří nové standardy masivně multiplayerových her - a to zejména po grafické stránce (sami posuďte z nových obrázků hry). Uvidíme, zda-li se jim něco podobného skutečně podaří.

   

Související informace (EverQuest 2):
Homepage hry: http://everquest2.station.sony.com/
Výrobce hry: Sony Online Entertainment
Vydavatel hry: Ubi Soft
Vydavatel v ČR: ?
Předpokládané datum vydání: Zima 2003

Zdroj: PR

Diskuze (1) Další článek: Vyzkoušejte si akční řežbu FireStarter!

Témata článku: , , , , ,