První díl Asheron´s Call se dočká druhého datadisku

Pokud jste zůstali věrni prvnímu dílu MMORPG Asheron´s Call, namísto toho, abyste konvertovali na druhý díl, máme pro vás dobrou zprávu. Firma Turbine Ent. se o své starší dílko neustále stará, čehož je důkazem druhý datadisk, který hodlá letos vydat. Přídavek nese název Throne of Destiny a přinese mnohá vylepšení včetně grafického faceliftingu. Turbine engine, na němž stál už originál, bude vylepšen o DirectX 9 instrukce a přidáno bude až 5 000 nových textur. Podle slov autorů tím hardwarové nároky neutrpí. Vše byste si měli zahrát na stejné konfiguraci jako doposud.

Nově příchozí hráči zajisté sáhnou po nové rase - Viamontianech, kterou ve svém nadcházejícím add-onu Turbine představí. Viamontiany, stejně jako postavy jiných národností, budete moci díky datadisku vyhnat až na závratný 261. level. S touto novinkou pak ještě souvisí speciální kredity, jež získáte zabíjením monster a plněním questů. Pomocí nich půjdou aktivovat cenné perly vylepšující vaši postavu.

Pozorní dobrodruzi budou v datadisku odměněni nálezem jednoho ze vzácných předmětů. Ty jsou rozesety po celém království a skrývají v sobě obrovské síly, které čekají až jich využijete. Kromě těchto hlavních změn jsou plánovány nové příšery, stovky předmětů, desítka questů a tucet dosud neprozkoumaných dungeonů.

Prohlédněte si tyto tři obrázky, na nichž je zachycen zmíněný viamontianský rytíř.

  

Zdroj: Worthplaying

Váš názor Další článek: Jak budeme bojovat v Soul Calibur 3

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,