První Fallout zadarmo a další novinky z konference CD Projektu

CD Projekt měl včera tiskovou konferenci, na které oznámil spoustu zajímavých novinek a nabídl i jeden pěkný dárek.

Polský CD Projekt s jejich distribuční službou GOG.com do toho pořádně šlape a vidět to bylo na včerejší tiskové konferenci, kde oznámili několik sympatických novinek. Před nedávnem se portál zbavil svého názvu Good Old Games a stal se jen GOG, protože se na webu začaly objevovat i novější indie hry (rozhodně nesmíte minout old-school RPG Legend of Grimrock). Nejnovějším příspěvkem se stává česká Botanicula od Amanita Design, která vychází 19. dubna. Předobjednat si ji můžete už teď za zvýhodněnou cenu 8,99 dolarů (necelých 200 Kč).

Na webu se objevily i dvě nové hry: Assassin’s Creed: Director’s Cut Edition (obsahuje i digitální soundtrack, artbook a další bonusy) a Heroes of Might and Magic V Bundle (hra+datadisk, artbook, soundtrack, mapa, artworky), každá za 19,99 dolarů (zhruba 400 Kč). V rámci promo akce ovšem v následujícím týdnu (akce končí 12. dubna) můžete mít obě za jednu cenu.

Velkým tématem pochopitelně byla i RPG série Zaklínač. První díl v rozšířené edici se nově objevil v hybridní verzi PC/ Mac na Steamu za 7,99 euro (asi 200 Kč). Pokud už máte PC verzi, dostanete tuto zadarmo. Úplně zadarmo bude i interaktivní komiks, který si ovšem užijí pouze majitelé iOS zařízení. Objeví se 17. dubna. Co se týče Zaklínače 2, tak rozšířená edice (nový obsah z blížící se Xbox 360 verze) bude mít přes 10 GB a půjde stáhnout od 11. dubna, aby se trochu rozložilo zatížení serverů. Každý majitel Zaklínače 2 navíc 17. dubna dostane svoji záložní digitální kopii na GoG a to včetně digitalizovaného bonusového obsahu.

A na závěr nabídl CD Projekt všem hráčům skvělý dárek – první Fallout je ke stažení na GoG zdarma. Ale pozor, pouze po necelé dva následující dny. Pro stažení musíte mít na GoG účet.      

Zdroj: GOG.com
Diskuze (8) Další článek: Podle šéfa Take-Two se THQ do půl roku ocitne na herním smetišti

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,