První informace o Gears of War: Judgment

Fanoušci Marcuse Fenixe mají smůlu, hlavní role se tentokrát ujme někdo jiný. UPDATE: Screenshoty!

UPDATE: Úplně dole můžete vidět vůbec první screenshoty přímo ze hry.

Díky hernímu magazínu Game Informer se můžeme těšit z prvních informací o Gears of War: Judgment, novém dílu akční série od Epicu. Hra bude prequelem odehrávajícím se 15 let před událostmi Gears of War 1, díky čemuž bychom se měli dozvědět, proč se původní jednotka Kilo Squad dostala do rozepře s vládou.

Jak můžete vidět na dvou obrázcích níže, ujmou se hlavních rolí dvě známé tváře z předešlých dílů – Damon Baird a Augustus Cole. Svého prostoru se však dočkají také další členové jednotky, destruktivní Garron Paduk a vždy spořádaná Sophia Hendricks.

gowj_cover_01.jpg gowj_cover_02.jpg

O vývoj titulu se stará polské studio People Can Fly, které můžete znát např. díky Painkillerovi či Bulletstormu. Přesto se však Epic nevzdal jistého dozoru nad projektem, to aby se ujistil, že se hra neodchýlí od zavedené formule.

Gear of War: Judgment bude obsahovat jak singleplayerovou kampaň, tak propracovanou multiplayerovou část. Při hře více hráčů si budete moci vybrat z několika povolání, také bude poprvé představen mód Overrun, jenž bude stylem připomínat Team Fortress.

Více bychom se měli dozvědět na E3 konferenci Microsoftu.

gowj_01.jpg gowj_02.jpg
gowj_03.jpg gowj_04.jpg
gowj_05.jpg

Zdroj: Game Informer, Epic Games fórum
Dostupné pro: X360
Žánr: Akce
Výrobce: People Can Fly
Začátek prodeje: 2012?
Váš názor Další článek: Wii U Pro Controller až nápadně připomíná gamepad z Xboxu 360

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,