První licencovaný FIFA Pro turnaj propukne koncem října v Paříži, přidejte se

Sony oznamuje, že 26. – 28. října startuje první licensovaný FIFA Pro turnaj ve hře FIFA 19. Bude se jednat o celoevropské kolo Continental Cupu, jehož vyvrcholením bude světové finále.

Nejzásadnější novinkou a informací pro domácí herní scénu i obecnou veřejnost je ta, že Česko a Slovensko budou mít svého zástupce, reprezentanta, který se vydá do Paříže změřit síly s evropskou špičkou o poprat se o prize pool v hodnotě 50.000€ a hlavně o světové finále!

Registrujte se do online kvalifikace MČR!

Reprezentant ČR a SR vzejde z vítěze turnaje MČR v konzolových hrách, který se letos uskuteční během akce Datart Expo, která proběhne ve dnech 19.- 20. října v Brně. Finalisté tohoto turnaje se určí z online kvalifikace, která proběhne ve dvou kolech a to 9. a 14. října. Všechny podstatné informace nutné pro registraci naleznete na oficiálních stránkách a pouze vítěz vyzve evropskou špičku v Paříži. Kvalifikace i samotný turnaj MČR proběhne dle pravidel organizace ESL.

Continental Cup.jpg

Jsme velice potěšeni, že můžeme oznámit tuto jedinečnou novinku a očekáváme masivní účast hráčů i veřejnosti, neboť čeští a slovenští hráči ještě nikdy neměli možnost vyzvat absolutní evropskou respektive světovou špičku jedné z nejpopulárnějších her poslední dekády.

Zdroj: TZ

Váš názor Další článek: Mikoláš Tuček se stal tváří herní značky Good Loot

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,