PC | Akce | GTA

První rozšíření GTA 4 již 17. února

Majitelé posledního Xboxu si konečně mohou začít gratulovat, že mu dali přednost před konkurenčním Playstationem. Vývojáři z kontroverzního stduia Rockstar totiž prozradili, že se všichni majitelé jmenované konzole dočkají prvního rozšíření pro čtvrté Grand Theft Auto již 17. února příštího roku. Tvůrci tak konečně začínají plnit sliby, pod něž se za nemalý peníz podepsali Microsoftu.

 

Vězte tedy, že se první z řady stažitelných epizod bude jmenovat 'The Lost and Damned' a umožní budoucím majitelům sžít se se zbrusu novým charakterem - Johnny Klebitzem - členem motorkářského gangu The Lost, kterému jste s Niko Bellicem nejednou skřížili cestu. Především díky tomu se dá očekávat, že se oblíbený evropský přistěhovalec obejví i zde, i když nejspíš jen na chvíli.

K nové epizodě se pro USA Today vyjádřil i jeden ze zakladatelů Rockstaru, Dan Houser: "Johnny je úplně jiný než Niko a má tedy i jinou historii. Nemohu samozřejmě prozradit bližší detaily příběhu, neboť je naší snahou, aby se toho před samotným vydáním vědělo co nejméně. Co však mohu prozradit je fakt, že Liberty City uvidíte z úplně jiného úhlu. Spousta detailů a záhad se dočká svého objasnění, což znamená umocnění a zpřehlednění hlavní dějové linky."

Zdroj: CVG

Dostupné pro: PC, X360, PS3
Žánr: Akce
Výrobce: Rockstar North | Webové stránky hry
Začátek prodeje: 21. listopadu 2008
Váš názor Další článek: Sony zaplatí za porušení patentu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,