První sezóna Intel Call of Duty 2 ligy dohrána

Tak tak, první sezóna největší online soutěže v počítačových hrách v České republice je oficiálně  ukončena. Všechny zápasy Intel Call of Duty 2 ligy byly úspěšně odehrány a všichni vítězové si po zásluze užívají vytouženého úspěchu. A že jich je. Soutěž, kterou pořádá herní portál Gamepark.cz, se totiž těší velké oblibě, což dokazuje i na sto nově vzniklých týmů, kteří se po zahájení prvního ročníku soutěže promptně přihlásili.

Celkem tak bylo do první sezóny schváleno na 128 týmů z celkových 183 přihlášených, což čítá přibližně 784 hráčů. Účastníci mezi sebou odehráli na 357 zápasů, přičemž celková doba hraní všech hráčů byla přibližně 250 tisíc minut.

Hlavním sponzorem soutěže byla (a stále je) společnost Intel, která rovněž věnovala ceny pro tři nejlepší klany první ligy. Vítězný tým - eSuba.Steelseries – si tak odnesl nejnovější dvou jádrové procesory Intel Core 2 Duo E6600. Zatímco tým na druhém místě - nEophyte.SteelSeries - získal „pouze“ dvou jádrové procesory Intel Core 2 Duo E6300. Třetí pozici udržel klan cZklan, který vyhrál základní desky Intel DP965LTCK Lemont. Klany ze všech lig si rovněž rozdělily volné hrací hodiny v síti heren Battlezone. Ceny pro druhou, třetí a čtvrtou ligu pak věnoval server Gamepark.cz.

Zdroj: TZ

Diskuze (1) Další článek: První ochutnávka filmového Hitmana

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,