První změna PSN ID bude zdarma, pak už si zaplatíte

Sony konečně povolí hráčům, aby si změnili nicky na PSN. Pořádně si ale změnu rozmyslete. Podruhé už za to budete muset zaplati.

Sony oficiálně oznámilo, že během následujících měsíců budou někteří šťastlivci testovat možnost změny nicku na PSN, aby bylo všechno připravené na spuštění ostrého provozu služby, která by měla pro všechny být dostupná začátkem příštího roku.

Pokud se už třesete na změnu svého nicku, radši pomalu začněte pečlivě přemýšlet, jaké jméno zvolíte. Jedna změna bude zadarmo, ale ty další už vás pokaždé vyjdou na 9.99$, tedy asi něco málo přes dvě stě korun. Předplatitelé PS Plus potom budou službu mít zvýhodněnou a cena přejmenování bude poloviční.

Některé ze starších titulů tuhle funkci budou také podporovat, ale není to samozřejmě možné zaručit u všech. Mezní hranicí by potom měl být 1. duben 2018. Všechny hry vydané po tomto datu budou se změnami jmen kompatibilní. Bude také možné zvolit si, zda budete mít zobrazený i starý nick, aby vás přátelé poznali, nebo se už nikdy nikdo nedozví, jak jste si nechávali s radostí říkat před deseti lety.

Využijete možnosti změnit si jméno na PlayStationu?

Diskuze (3) Další článek: Left Alive je frenetická akce plná mechů a japonského rukopisu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,