PS Plus pro květen nabídne hru roku 2017 i kooperační vaření

Méně známý a přesto našlapaný line-up her pro předplatitele PS Plus potěší milovníky party hříček a walking simulátorů.

Sony tentokrát ve svém seznamu her pro předplatitele služby PS Plus sází na osvědčené menší tituly, které se ve svých kategoriích staly tím nejlepším, co je k dispozici. Užijete si tak kooperační vaření s přáteli a prozkoumávání historie jedné z nejsmolnatějších rodin v historii herních příběhů.

Tahounem květnové nabídky je What Remains of Edith Finch. Skvělý walking simulátor, který získal ve světě obrovské uznání a i v konkurenci obrovských AAA titulů se stal na cenách BAFTA nejlepší hrou roku. Vžijete se do role sirotka, který hledá odpovědi v minulosti svojí rodiny a nachází hlavně smrt. 

Smutné osudy potom doplní o mnoho veselejší hříčka Overcooked. V ní se stáváte kuchtíkem, který zachraňuje svými kulinářskými dovednostmi svět před hněvem obřího špagetového monstra a pomáhat by vám v této prácičce měli také vaši přátelé. V tomto případě totiž platí, že s počtem hráčů úměrně roste i zábavnost celé hry. Prostě ideální kousek na herní večer s přáteli.

Pokud jste ještě stále nesáhli po nabídce z minulého měsíce, můžete svoji sbírku stále doplnit a přidat do svojí knihovny hry, které tam chybí. Dubnová nabídka totiž bude dostupná až do příštího úterý, kdy ji nahradí nové kousky.

Váš názor Další článek: Deskovka Bloodborne vybrala na Kickstarteru dva miliony dolarů

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,