PS VR bonus hry Call of Duty: Infinite Warfare je ke stažení zdarma

PlayStation VR dodatek k novému CoD: Infinite Warfare si může zahrát skutečně každý.

Pokud vlastníte Playstation VR, máte důvod k radosti. Call of Duty: Infinite Warfare si sice musíte koupit, ale jeho rozšíření Jackal Assault VR Experience si můžete stáhnout zcela zdarma.

Když Activision v září tohoto roku prohlásil, že spolu s Call of Duty: Infinite Warfare vydá exkluzivně pro PS VR i Jackal Assault VR Experience, prohlásil: „Hra je zdarma pro všechny hráče Call of Duty: Infinite Warfare na konzoli PS4“. Herní svět to tedy pochopil tak, že si koupíte CoD: IW a dostanete k němu Jackal Assault VR Experience zcela zdarma

Activision na svém blogu nově prohlásil, že to není pravda. Jackal Assault VR Experience si totiž mohou všichni vlastníci PS VR stáhnout zdarma bez nutnosti koupi nového Call of Duty: IW. Vzhledem k tomu, že Playstation VR zatím příliš titulů nenabízí a většinou se jedná o drahé hry, je to určitě výhoda.

Ve hře se chopíte role pilota vesmírné stíhačky Jackal a vaším cílem bude sestřelovat nepřátelské letouny a hlavně prohlédnout si krásy vesmíru. Vzhledem k perfektní ceně můžeme hře vytknout pouze to, že zatím nebyla oznámena i na jiná VR zařízení. Můžeme tedy jen doufat, že bude jednou vydaná i na PC.

Váš názor Další článek: S novým CoD z Windows 10 obchodu nemůžete hrát s lidmi na Steamu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,