PS3 zůstane nejdražší

Ředitel evropské divize Sony Computer Entertainment, David Reeves, potvrdil, že třetí Playstation zůstane s velkou pravděpodobností nejdražší konzolí na trhu. A to i navzdory přímé konkurenci od Nintenda Wii a Xboxu 360, za nimiž stále ještě zaostává.

Uvedl to v exkluzivním rozhovoru, jenž včera poskytl zahraničnímu serveru Eurogamer. Na přímou otázku, zda-li zůstane PS3 nejdražší, odpověděl prostě: "Ano. Myslím, že zůstane." Vědom si citlivosti daného tématu se však pokusil fanoušky povzbudit.

"Netvrdím, že neplánujeme žádné zlevnění, ať už v blízké, či vzdálenější budoucnosti. A ani netvrdím, že to nepotřebujeme - moc dobře víme, že jsme drazí. Je ted možné, že pokud budou náklady na výrobu stabilně klesat, budeme i my schopni konzoli zlevnit."

"Zároveň ale musíte pochopit, že se snažíme chránit sami sebe, neboť přežít v nastálé ekonomické situaci bez velkých ztrát následující rok, nebo dva, nebude nic snadného. Pokud víte jak to chodí, tak určitě taky víte, že se někdy prostě musíte zachovat tvrdě. A až se situace zlepší, je možné myslet na ústupky."

Zdroj: Eurogamer

Váš názor Další článek: DSi již brzy v Evropě

Témata článku: , ,