PS4 verze hry Project CARS bude podporovat VR brýle Morpheus

Pokud patříte mezi fanoušky závodních her, jistě s vervou sledujete vývoj simulátoru Project CARS. A nyní to bude zase o fous zajímavější.

Vývojáři totiž na své stránce oznámili, že PS4 verze hry bude oficiálně podporovat brýle virtuální reality Project Morpheus, které Sony v současné době kutí. A to už je pořádný důvod navíc, proč se na titul těšit.

V kancelářích Slightly Mad Studios se vždy snažíme docílit co největšího vtažení hráče do herního zážitku. Po dlouhodobém vývoji nových prvků a integraci nových možností pro přenesení pocitu a senzace z rychlosti můžeme s radostí oznámit, že bude titul Project CARS oficiálně podporovat VR brýle Project Morpheus, které přinesou ještě realističtější pocit z jízdy,“ nechali se slyšet tvůrci.

018.jpg

Virtuální realita je pro závodní tituly jako stvořená a jsme si jisti, že hráčům spadne čelist z výsledného zážitku. Project CARS je o možnosti obout si botasky závodníků a vystoupit na první místo žebříčku. Project Morpheus vám dovolí to prožít jako nikdy předtím.

Tak co, těšíte se na hry zase o něco více.

Diskuze (3) Další článek: Wolfenstein odhalil Panzerhund Edition, kupa dárků a žádná hra

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,