PUBG letí střemhlav k zemi, ztratilo 80% hráčů

Boj o trůn nejúspěšnějšího battle royale je zřejmě rozhodnutý. PUBG totiž přichází o své hráče zatímco Fortnite se stále náramným způsobem daří.

Jeden v největších průkopníků žánru battle royale pomalu ale jistě upadá v zapomnění. Player Unknown´s Battlegroudns ztrácí své hráče a absolutně se tak vytratil z konkurenčního boje s Fortnite, které si naopak neustále získává větší a větší pozornost. To ostatně potvrdil i obrovský zájem celého světa o to, co se vlastně stalo, když černá díra vcucla celý svět Fortnite.

PUBG se ještě před vydáním finální verze stalo jednou z nejúspěšnějších her a zdálo se, že má nakročeno k dlouhým rokům dominance na trhu. Jenže co čert nechtěl, Epic Games vyrukovalo s pestrobarevnou střílečkou Fortnite a jak už to vypadá, většina fanoušků žánru si nakonec vybírá právě ji. Hráčů PUBG totiž od ledna minulého roku ubylo neuvěřitelných 82%. Z více než milionu a půl aktivních hráčů je tak současných ani ne tři sta tisíc, a to i navzdory tomu, že hra se mezi tím rozšířila i na PlayStation 4 a Xbox One. Hrajete ještě PUBG, nebo dáváte přednost jinému battle royale?

Diskuze (23) Další článek: Zadarmo nebo se slevou: počátek Yakuzy a kyberpunk zdarma

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,