PUBG odhaluje plán na rok 2018, dočkáme se nové mapy, zbraní i módů

PlayerUnknown's BattleGrounds dostanou v letošním roce celou řadu novinek a vylepšení. Vývojáři tedy nespí.

PUBG rozhodně neupadá, ba naopak. Vývojáři konečně odhalili plány na letošní rok a vypadá to, že hráči budou spokojeni. Především se plánuji větší aktualizace a update každé dva měsíce. Dorazí záplaty, opravy a různá malá vylepšení, která udělají hru stabilnější a hratelnější. 

Nejpodstatnějšími novinkami budou nová mapa a rozličné emotikony, což je přímou odpovědí PUBG na vzrůstající popularitu hry Fortnite. Mapa by měla být menší, o velikosti 4 x 4 km, přestřelky a střety by tedy měly být časté a intenzivnější. Dorazí k nám už příští měsíc. Na cestě je i další velká mapa, o té se ale tvůrci zmíní až později. Samozřejmostí budou postupně přidávaná nová vozidla, zbraně a vybavení, stejně jako širší možnosti customizace postavy. 

3361152-1276500492-YBzmA.jpg

Hojně požadované jsou i zcela nové módy, které by mohly rozvířit monotónnost toho základního. Jinak se vývojáři budou snažit pozměnit a vylepšit i systém animací a interakce s prostředím, aby se postavy lépe pohybovaly. 

building.jpg.309cd52c6ff83ced3e584258f3c4cfbd.jpg

Změn je zkrátka spousta a hra bude napříč celým rokem postupně růst a vyvíjet se. Uvidíme, jaké novinky se postupně objeví. 

 

Váš názor Další článek: Finále adventury Batman: The Enemy Within dorazí koncem března

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,