PUBG už je v databází PS Store, blíží se vydání na PS4?

Zdá se, že PUBG pro konzoli od Sony je blíže, než to původně vypadalo. Na PS Store už je pro hru vytvořený prostor.

Nad vydáním PUBG na PS4 se neustále vznáší obrovské množství otazníků. Nikdo zatím neví, kdy hra vyjde ani jestli bude šlapat bez problémů. Teď jsme ale dostali alespoň malou indicii, díky které mohou fanoušci battle royale zase o něco optimističtější. 

Někteří z uživatelů se totiž vyžívají v tom, že neustále prohrabávají tajná zákoutí databází a systémů, což často vede k odhalení věcí určených jenom a pouze pro zasvěcené. Tentokrát se podařilo odhalit, že PlayStation Store už má vytvořené ID pro PUBG na americkém i evropském obchodě. Právě toto ID je pro nás klíčové. Hry ho nedostávají do té doby, než je jejich vydání na spadnutí (nebo alespoň zpřístupnění hry ke koupi na PS Store). 

PUBG si mezi konzolemi ochočil jako první Xbox One, ale dlouho se potýkal se spoustou nedostatků, kvůli kterým nakonec sáhli vývojáři i k downgradům. Pokud by PUBG dorazilo na PS4 kolem prosince, potvrdily by se spekulace o roční exkluzivitě pro Xbox.

Ačkoliv jde zatím stále o spekulace, můžeme se docela spolehlivě těšit, že PUBG na krabičku od Sony bude a jak sama společnost řekla, nerada na svůj hardware pouští hry, které nejsou dokončené. Proto nám nezbývá než napjatě čekat, jestli se jedna z nejúspěšnějších her současnosti objeví také v nějaké beta verzi či předběžném přístupu na PS4.

Diskuze (1) Další článek: Brutální bojovka Omen of Sorrow má startovní trailer

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,