Punková fantasy akce Zeno Clash z Chile

ACE Team, nezávislé vývojářské studio, jež sídlí v Chile, dnes oznámilo, že v současné době pracuje na nadějně vyhlížejícím titulu Zeno Clash. Chystaná hra bude běhat na Source enginu, jímž je poháněn třeba Half – Life 2, a dle všech náznaků bude rozdělena na jednotlivé kapitoly, přičemž první se dočkáme někdy v průběhu příštího roku.

 

Zeno Clash pak všem hráčům nabídne unikátní možnost nahlédnout do podivného fantasy světa, říznutého punkovými prvky, kde je tím nejtěžším úkolem přežít. Ve své první kapitole vás hra postaví do role chudáka, který byl vyhoštěn ze svého klanu, a donucen dát se na útěk před svými bývalými přáteli. Jeho prostřednictvím se tak vydáte na divokou honičku, v níž jste vy lovnou zvěří a musíte vymyslet jak z toho vyváznout se zdravou kůží.

I přesto, že by se dalo očekávat, že vás na vaší strastiplné cestě budou doprovázet ocelové krásky, údajně tomu tak nebude. Tvůrci se totiž nechali slyšet, že se chladné, stejně jako střelné zbraně budou ve hře vyskytovat spíše sporadicky. Místo toho se máme těšit na unikátní soubojový systém, který vám dovolí rozvinout vaše „herní“ schopnosti v boji tváří v tvář, a který vás snad zachrání před jistou smrtí.

 

V současné době se počítá se Zeno Clash jako s exkluzivním titulem pro stolní počítače, avšak není vyloučeno, že někdy později nezavítá i na konzole.

Související informace (Zeno Clash):
Platforma
: PC
Žánr: akce
Výrobce: ACE Team (
http://www.aceteam.cl/)
Vydavatel: neznámý
Homepage:
http://www.aceteam.cl/zenoclash/
Předpokládané datum vydání: 2008

Zdroj: Bluesnews

Váš názor Další článek: Nová postava pro Tekken 6 ve velkém stylu

Témata článku: , , , , , , ,