Rage 2 slibuje porci dodatečného obsahu, která uspokojí i nenasytné hráče

Vydání střílečky Rage 2 bude teprve začátek šílené jízdy.

Hromada dodatečného obsahu, týdenní výzvy a spousta dalších doplňků čeká na hráče, kteří se vrhnou do bláznivého světa barvité střílečky Rage 2. Kompletní plán přídavků do hry a toho, jak budou fungovat časově omezené akce teď zveřejnili vývojáři.

Hned od prvního dne po vydání hry se můžete těšit na to, že dostanete možnost plnit nejrůznější komunitní výzvy a úkoly, za které bude samozřejmě náležitá odměna například v podobě skinu. Tyto výzvy vám budu plnit program v květnu a červnu a jejich rozpis si budete moci vždy zobrazit v denním přehledu. V červnu se potom dočkáme také prvního velkého updatu, který nabídne zdarma další komunitní výzvy a také dva speciální eventy. 

Další velký update potom očekáváme v červenci. Ten nabídne například nová vozidla, nepřátele, skiny a další výzvy. V srpnu pak dostaneme první expanzi Rise of the Ghosts, která přinese novou dějovou linku Ghosts z prvního dílu Rage. Více detailních informací zatím není, ale už teď víme, že se přidá ještě další obsah v době mezi zářím a prosincem. Druhá velká expanze nás čeká v listopadu.

RAGE 2 2019 Roadmap.jpg

Rage 2 vychází 14. května na PC, Xbox One a PS4. 

Diskuze (1) Další článek: Tvůrce fatalit pro Mortal Kombat trpěl z práce nočními můrami

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,