Rainbow Six se má vrátit ke kořenům

Původní Rainbow Six představovaly jinou hru, než akčnější odbočka v podobě dvojdílné série Rainbow Six:Vegas. Podle webu Kotaku se zatím neohlášené pokračování série má vrátit právě k taktickým základům originálu. Znamená to kompletní volbu týmu a jeho vybavení před misí, naklikání waypointů na taktickou mapu a následné modlení „ať to tentokrát zatraceně dopadne dobře“? To nevíme. Ani to, jestli se hra objeví na letošní E3.

rainbow.PNG

Nový díl má být nicméně daleko víc příběhově orientovanou hrou než ostatní Tom Clancy tituly a naše Duhová šestka by se měla postavit teroristické skupině cílící na New York. Skupina Američanů se totiž naštvala na po mamonu lačnící obchodníky z Wall Street a vládu, která je kryje, a chtějí problém řešit silou.

Podle dalších informací to vypadá, že ve hře bude krycí systém přepínající first person do third person – jako třeba v chystaném Deus Ex. Šeptá se i o novém grafickém stylu bohatém na ikony, které vám pomohou lokalizovat v akci zbytek týmu a poskytnou další informace. Ubisoft se nechtěl vyjádřit, uvidíme časem, co se z toho ukáže pravdou. 

Zdroj: Kotaku     
 
Diskuze (1) Další článek: Kojima předvedl nový Fox engine

Témata článku: , , , , , ,