Ranní diskuse o blbosti Ubisoftu

Začátek příštího roku měl být ve znamení velkých her z francouzské produkce. Ubisoft totiž na toto období odsunul velkou spoustu chystaných titulů, mezi nimi i I Am Alive, či Red Steel 2, s jejichž osudem však znovu rozehrál ruskou ruletu. A jak to tak vypadá, již nyní je jisté, že jich pár odstřelí.

Yves Guillemot, CEO Ubisoftu, totiž začal do světa vytrubovat, jak toho mají ve firmě strašně moc, a jak se snaží každé hře věnovat tolik pozornosti, kolik si zaslouží; to vše jen proto, aby pak měli na co svést další odklady. Paradoxně ale ne kvůli tomu, že by snad vývojáři nestíhali (i když, kdo ví), nýbrž proto, že se jim v prvním čtvrtletí 2010 sešlo těch her moc.

A jak to tak vidím, existují jen dvě možnosti, jak to chápat. Buď je Ubisoft plný neschopných lidí, jimž mrzká inteligence brání v tom, aby si uvědomili, že když plno her odloží na stejné období, budou se jednotlivé projekty mlátit o pozornost. A nebo je naopak společnost v rukou přechytralých vychcánků, kteří už při prvních odkladech věděli, že své sliby nesplní. Ať tak, či tak, doplatí na to opět hráči.

Diskuze (4) Další článek: Nová konzole na obzoru: Full Circle od MechaWorks

Témata článku: , , , ,