Ranní diskuse o čekání na Blizzardí hry

Pár dnů nazpět, když vyšlo najevo, že Blizzardi nestihnou letošní vydání druhého Starcraftu, se v komentářích pod tehdejší Ranní diskusí jeden ze čtenářů rozohnil nad 'neschopností' studia dopravit hru na trh ve stanoveném termínu, a dospěl k názoru, že jejich snažení nehodlá podporovat svými penězi a titul si raději stáhne z internetu.

Tehdy jsem však netušil, že se mu jen o chvíli později dostane nejlepší možné odpovědi. Ze zahraničí totiž přišla zpráva, že veškeré vstupenky na letošní BlizzCon byly prodány během pouhých 8 minut! Jasně je tak vidět, že hráči mají Blizzardy stále v oblibě a nutno podotknout, že oprávněně.

Nehledě na odklady, a jsem si jistý, že se s vydáním Starcraftu 2 bude ještě šibovat, totiž tohle studio stabilně vydává nadmíru kvalitní tituly, jež se mohou pyšnit minimem chyb a vysoko nastavenou laťkou ve svém žánru. Rozhodnou-li se tedy za velkou louží pro odsunutí na později, je téměř jisté, že je to jen a pouze proto, že hra ještě není dostatečně dobrá a je třeba na ní zapracovat.

A tohle by měl mít na paměti každý, kdo na tohle studia začne nadávat. Ne snad, že mně by neustálé odklady nevadily, ale moc dobře vím, že až ten, či onen, titul konečně vyjde, nebudu litovat. Nebo snad víte o nějaké špatné hře, kterou Blizzard udělal?

Diskuze (21) Další článek: Recenze: Killing Floor – hororový kántrstrajk

Témata článku: , , , , , , ,