Ranní diskuse o čerpadle a FM 09

Je to zvláštní, ale po dlouhé době jsem dnes nebyl po probuzení nijak výrazněji zklamaný, že musím vstávat, a vyrazit vstříc všednímu životu. Snad je to díky skutečnosti, že se dnes Brno od samého rána může pyšnit sluncem zalitými ulicemi, snad proto, že mě večer čeká koncert Znouzectnosti.

A možná je to prostě proto, že se již brzy dočkáme map packu pro F.E.A.R. 2, v Bioshocku nás potrápí Big Sisters, Peter Molyneux s největší pravděpodobností chystá Fable 3 a ještě se můžeme zdarma zapojit do open-bety Battleforge. Zkrátka se toho děje docela dost a to ani nezmiňuji, že se pravidelně objevuji na obálkách skateboardových časopisů.

Pokud bych si ale měl přeci jen postěžovat, asi neodolám a prokleju čerpadlo, které v mém akvárku zpříjemňuje život rybkám, zatímco mně znemožňuje usnout v relativně rozumnou hodinu. Ale pravda, kdo by chodil spát, když se k němu po klikatých cestičkách osudu konečně dostal Football Manager 2009.

I přesto, že jsem manažerům jako takovým nikdy příliš neholdoval, FM 09 si mě během chvilky získal svou komplexností a zároveň jednoduchostí, a až do brzkých ranních hodin mi nedovolil opustit týmové prostory 1. FC Brno. Do toho kluci! Jen to 3D zobrazení zápasu mi nějak nesedí.

Váš názor Další článek: Brutální závody v přímém přenosu

Témata článku: , , , ,