Ranní diskuse o chytrém Zloději

Ano! Ano! ANO! Dlouhé roky uctívání nestálých herních božstev (a řada krvavých obětí) konečně udělaly své. Nad Eidosem se stáhla pekelná mračna a tamější vývojáři, ve snaze uchránit své mrzké existence, potvrdili vývoj čtvrtého Thiefa. Legendární série, jež hráčům po celém světě představila stealth akci ve své nejčistší a nejzábavnější podobě.

Jako vždy jsem ale trochu skeptický a prohlášení Stéphana D'Astouse o tom, jak bude hra skvělá, a jak si ji fanoušci užijí, beru s lehkým nadhledem. Bohatě mi totiž postačí, když si vývojáři pohrají s audiovizuálním zpracováním (že na grafice nezáleží je kec), vpletou do hry zajímavý příběh, a návdavkem přihodí nějakou pěknou, strašidelnou scénu (viz. sirotčinec v Deadly Shadows).

Škoda jen, že si na nový díl budeme muset počkat až do příštího roku. Pravda, datum vydání zatím nebylo prozrazeno, avšak silně pochybuji, že by se lidem z Eidosu podařilo dopravit hru na trh do konce aktuálního kalendářního roku, když teprve nedávno opustila konceptuální fázi. A pokud ano, dost bych se bál výsledné kvality.

Diskuze (2) Další článek: Demigod se prodává navzdory pirátství

Témata článku: , , , ,