Ranní diskuse o dalším Call of Duty

Sakra, tomu říkám rychlost. Všichni zaměstnanci Actvisionu se dost možná ještě ani nestihli pokochat trailerem na Modern Warfare 2, a už se musí připravit na nápor fanoušků i herních redaktorů, kvůli dalšímu Call of Duty. Vážně. Práce na něm včera potvrdil jeden ze zaměstnanců studia Treyarch, když napsal, že již pracuje na druhém projektu pro Activision - Call of Duty 7. Že by se jednalo o pokračování World at War?

Kdo ví. Ono je to stejně celkem jedno. Activision to hrne takovým způsobem (pokud bude udržovat obdobné tempo, dost možná se brzy dočkáme dvou dílu této akční série ročně), že bude mít co dělat aby vůbec stihl nalisovat dostatek kopií. Zároveň se bojím, že při téhle rychlosti za chvíli začnou hráčům splývat jednotlivé díly dohromady, a to ani nemluvím o klesající kvalitě a zábavnosti, která se musí dřív nebo později chtě nechtě dostavit (už posledních pár dílů stálo za starou bačkoru).

Vedení zmíněné vydavatelské společnosti by mělo ze svých drahých kalhot konečně vyštrachat koule (případným dámám v představenstvu se omlouvám, ale pro ně to platí taky), přestat hrát na jistotu, a začít hráčům nabízet taky něco nového, originálního. O desetkrát louhovanou 'blbost' nikdo nestojí. Nebo snad ano?

Diskuze (2) Další článek: Sedmé CoD v přípravě

Témata článku: , , , , , , , , , , ,