Ranní diskuse o díře na herním trhu

Jediné, co jsem chtěl za minulý víkend stihnout, bylo zhlédnutí zatím posledního projektu vyčesaného Toma Hankse. To se mi podařilo, Andělé a démoni jsou, jen tak mimochodem, mnohem zábavnější než Šifra mistra Leonarada, a tak nebyl důvod vyvíjet nějakou přehnanou snahu ve snaze docílit další vytyčené mety. Sehnání Major League Baseball 2K9, což je v našich končinách bohužel nepříjemně těžký úkol.

Výsledek je zatím nevalný, škoda, že se to našemu šéfredaktorovi, slunci nejjasnějšímu, nepodařilo získat od tuzemských distributorů, kteří se to, bůh ví proč, rozhodli do naší malé zemičky nedovézt. Tato situace je přitom o to zajímavější, že MLB Front Office Manager 2009 klidně na trh pustili. Pokud se u parádního, lehce arkádového, MLB 2K9 (bohužel soudím pouze z dema, které mě však totálně odrovnalo; to ovládání je vážně perfektní) báli nezájmu ze strany hráčů, jak asi může dopadnout složitý manažer?

Ale nemá cenu fňukat. Ještě chvíli budu očima probodávat jeden nejmenovaný aukční portál, a když mi štěstěna plivne do tváře (zase), holt se budu muset poohlédnout za hranicemi. Nic jiného mi ostatně ani nezbývá.

Váš názor Další článek: Video: Mass Effect se chystá na E3

Témata článku: , , , , ,