Ranní diskuse o grilovaném štěstí

Další víkend je za námi, a já se zase nedostal do kina. Pokud budu v tomhle trendu pokračovat, jsem si téměř jistý, že My Bloody Valentine i Wolverina stáhnou dřív než vůbec zjistím kterým směrem se kino nachází. Na druhou stranu, kamarád slavil o víkedu narozeniny, takže jsem si užil alespoň grilovaných pokrmů. Bohužel, vedlejším efektem na rožni vyskládaného masa je neschopnost přestat jíst dokud není člověk plný k prasknutí.

Nehledě na to, jak mám přecpaný žaludek, mi ale vždy zbývá dost sil, abych se mohl těšit na blížící se akční pecky. Tou první je adaptace nového filmového Terminátora, která je však, díky hratelné demoverzi, zahraničními redaktory přijímána hodně vlažně (prý se jedná o stěží průměrnou akci, vybavenou slavným jménem). Tou druhou pak remake Bionic Commando, jenž si chci vyzkoušet bez ohledu na názory kohkoliv jiného. Vždyť je to reinkarnace legendy.

Teď si ještě rozmyslet jestli půjdu zvracet ... ne ... to zvládnu ... snad ... ehm ... doufám. Nashle u dnešních novinek.

Diskuze (1) Další článek: Recenze: Singstar Queen – s Freddiem ve vašem obýváku

Témata článku: , ,