Ranní diskuse o herních povinnostech

Zamračené ráno naznačuje, že je před námi další den, přičemž kalendář vesele hlásá, že jsme přesně v půlce pracovního týdne. Zatímco jindy bych nejspíš poskakoval radostí a přiblblým úsměvem iritoval kolegy v redakci, dnes mě to moc netěší. Ještě před pátkem bych totiž rád dohrál druhý SKATE a alespoň začal s Pirate Galaxy.

To mi však částečně znemožňují nejen nejrůznější další pracovní povinnosti, které se neustále dožadují pozornosti, ale taktéž skutečnost, že nejpozději do neděle musím přečíst tlustou historickou knihu, o níž budu muset příští týden povyprávět profesorovi na přednášce. Skoro se cítím jako bych se vrátil zpátky na střední.

Na druhou stranu, jakmile si tohle odbudu, čeká mě až do zkouškového víceméně pohoda, kterou budu milerád vyplňovat hraním nejen her na recenze. Třeba taková strategie Halo Wars si přímo říká o vyzkoušení. A to ani nemluvím o Tomb Raider: Underworld, který se ke mně ještě nedostal, nebo Killzone 2, který si Karel pořád škudlí pro sebe, a při otázce, zda-li mi to pujčí, se mu dělá pěna u úst.

Váš názor Další článek: Krvavé závody v radioaktivním městě

Témata článku: , ,