Ranní diskuse o konverzi MGS4

Jak se pomalu blíží léto (ačkoliv je počasí jasně proti, je to vážně tak), končí i většina oblíbených seriálů. Zatímco na nové díly South Parku ale čekám už přibližně dva týdny (a ještě si hezkých pár týdnů počkám), The Big Bang Theory skončilo teprve tento týden, a stejně tak můj velký oblíbenec doktor House. Letní 'prázdniny' se tak opět ponesou v duchu netrpělivého očekávání. Ach jo. Ale teď už zpátky ke hrám.

Včerejšek přinesl dvě, pro mě nadmíru zajímavé, informace. Zaprvé, Microsoft prý chystá X360 verzi čtvrtého Metal Gear Solidu, již by rád představil na letošní E3 v Los Angeles. Výborná zpráva, která jistě potěšila všechny příznivce kvalitních her z řad majitelů X360 (a opovažte se mi, sonyboyové, psát do komentářů, že příznivci kvalitních her si mají pořídit PS3). Jsem pouze zvědavý, na kolik DVD se vývojářům podaří hru vměstnat. A upřímně doufám, že ji oproti PS3 verzi nebudou nijak výrazně ořezávat.

No, a konečně zadruhé, kultovní studio Blizzard lehounce ustoupilo tlaku fanoušků, a umožnilo jednomu ze správců oficiálního World of Warcraft fóra, aby zareagoval na remcání rozpustilého hráče o chystaném, dosud neoznámeném, projektu. Již s definitivní jistotou tak můžeme říct, že Blizzardi skutečně pracují na zbrusu nové značce, jež nebude mít pranic společného s dosud vydanými tituly. Trochu mě jen mrzí, že se bude jednat o MMO. Mnohem radši bych si do obchodu šel pro nějakou novou "singlovku", jež nebude xtým dílem starší hry. I když sakra dobré.

Diskuze (27) Další článek: Galerie: Battlefield 1943

Témata článku: , , , , , , , ,