Ranní diskuse o Monstrózní blbosti

I když dávám přednost hrám, včerejšek se nesl ve filmovém duchu. Dopoledne se Jerry Bruckheimer pokusil zaujmout záběry z chystané adaptace Prince of Persia, které se, jak už jsem ostatně naznačoval, tak trochu bojím, zatímco večer se mě J. J. Abrams snažil přesvědčit, že Monstrum (aka Cloverfield) je zajímavý projekt, jenž si bezesporu zaslouží tu hodinu a půl mého života.

Mám pro vás překvapení, pane producente, nezaslouží! Styl natáčení je možná inovativní (a pro někoho i zábavný), ale to je tak vše co se dá na Monstru pochválit. Nevýrazní herci, tuctový příběh a nevyužitý potenciál z tohoto počinu dělají stěží průměrnou srajdu, na kterou si za chvíli nikdo ani nevzpomene. A nebýt Odette Yustman (sakra, ta holka je vážně moc pěkná, taková druhá Megan Fox), ani bych ji nedokoukal.

Ještě, že můžu hledat útěchu a rozptýlení v náruči vývojářů, kteří slíbili do 10. srpna dopravit na trh pokračování parádní point&click adventury Still Life. Tomuhle říkám "zajímavý projekt, jenž si zaslouží i víc než hodinu a půl mého života"!

Diskuze (14) Další článek: Recenze: Final Fantasy Fables: Chocobo's Dungeon - kuře na cestách

Témata článku: , , , ,