Ranní diskuse o multiplayeru

Když začne běžný hráč hrát svoji oblíbenou hru online, většinou je to úchvatná podívaná, během níž zjistí, že na živé hráče neplatí "finty", kterými srazil na kolena umělou inteligenci. Pokud se přitom multiplayeru něvěnuje dostatečně intenzivně jen stěží se vyhrabe ze škatulky "levného fragu" (pokud neholdujete akčním hrám, slůvko 'frag' vyměnte za jiné, vámi vyvolené, podstatné jméno).

To paradoxně platí i v případě sportovního simulátoru Skate, jehož druhý díl akutně trápí mou xboxovou mechaniku, analogové páčky i moje nervy. Multiplayer je tu sice krapet odlišný od běžných stadardů, přesto se ale po pár prvních minutách cítíte jako naprostí mamlasové a závistivě pokukujete po dech beroucích tricích, které předvádí ostatní hráči.

Jenže, právě u Skate 2 vám bude velké množství času stráveného v onlinovém rozhraní na dvě věci. Takzvaně, pokud se vám nedaří v singlu (ať už kariéře, či volné hře), nic nedokážete ani v multiplayeru. Smutné, pravdivé, nervydrásající. Ještě, že hra nabízí spousty jiných možností, kde se dá vyřádit, a kde si nebudete připadat jako neschopní šašci (recenzi přineseme v průběhu příštího týdne).

Váš názor Další článek: Video: Red Alert 3 vrací úder

Témata článku: , ,