Ranní diskuse o novém Batmanovi

Ačkoliv jsem dnes spal o něco déle, než bylo původně plánováno, i tak jsem se vzbudil docela brzo. A jak se zdá, vstal jsem tak akorát na dnešní nálož herních trailerů. Zatímco Risen a Majesty 2 mě ale nechávají zcela chladným (je mi líto, říkejte si, především o Risen, co chcete, klidně, že to bude to nejlepší RPG za posledních x let, mě je s prominutím ukradené), Batman: Arkham Asylum opět dokázal, že si zaslouží pár hodin mého času.

Jestli se vývojářům podaří vybudovat (a následně udržet) stísněnou, místy až hororovou, atmosféru, mohla by hra útočit na přední příčky všech možných žebříčků. Připočteme-li k tomu ještě vpravdě skvostnou sběratelskou edici (to zas bude rodičů, stěžujících si na nízkou inteligenci vydavatele (zcela přehlížející nízkou inteligenci svých ratolestí), jenž se rozhodl do zmíněné edice zakomponovat Batrang, s nímž si jejich ctěná dítka ošklivě ublížila), nevidím jediný důvod proč se netěšit.

Ghostbusters by se mohli inspirovat. Kdo to kdy slyšel, aby hráči za téměř tři tisíce korun dostali klíčenku, malou bustu a ještě menší kvarteto figurek. To má být vtip? Nebo vydavatelská společnost zcela ztratila soudnost? Haló, pánové, už nejsme v osmdesátých letech minulého století, a jakkoliv by se vám to líbilo, Krotitelé duchů zdaleka nejsou takovým lákadlem, jakým bývali. Zkuste to vzít na vědomí, ok?

Váš názor Další článek: Video: Risen překonává Gothic

Témata článku: , , , , , , ,