Ranní diskuse o oživení herních legend

Wolverinova dobrodružství jsem zatím v kině neviděl, ale asi to budu muset co nejdřív napravit. Deadpool, ztvárněný Ryanem Reynoldsem, totiž ve snímku natolik zazářil, že filmaři uvažují o jeho spin-offu. A nejen to. Na veřejnost rovněž pronikla zpráva, že si ho zamilovali vývojáři z Raven Software (jsou zodpovědní za herní adaptaci X-men Origins: Wolverine), kteří by mu rádi věnovali vlastní hru. Asi na něm vážně něco bude.

To programátoři z Cyan Worlds asi z tohohle žoldáka moc odvaření nebudou. Za to, ale žijí svým dítkem, a nezapomínají na něj ani dlouho po vydání. Nově tak pro fanoušky připravili iPhone verzi legendární point&click adventury Myst, kterou již můžete stahovat z App Store. Výměnou za menší obnos (nějakých 6 dolarů), samozřejmě.

Do třetice jsme se včera večer mohli dozvědět, že montrealská pobočka společnosti Eidos kutí krom Deus Ex 3 ještě nějakou další hru, jejíž představení si ale lišácky schovala až na příští pondělí (11. května). Pokud holdujete drbům a nepodloženým zvěstem, vězte, že se prý jedná o pokračování populární stealth akce Thief, na jejíž další díl fanoušci netrpělivě čekají už několik let. To nám ten den ale pěkně začíná, že?

Váš názor Další článek: Chystá Eidos Montreal nového Thiefa?

Témata článku: , , , , , , ,