Ranní diskuse o pokračování AC

Ačkoliv s tím dost možná mnozí nebudou souhlasit, já jsem přesvědčený, že s každým dalším vypuštěným videem vypadá Assassin's Creed 2 lépe a lépe. Už první díl si mě získal na svou stranu, a nedělá mi problémy hru spustit třeba jen na pár minut, abych se proběhl po střechách Jeruzaléma.

A ani v nejmenším mi nevadí stereotyp, jenž se po určitém počtu splněných úkolů nutně musí dostavit. Ubisoftu se totiž do hry podařilo vetkat nejen vynikající hratelnost a skvělý příběh, ale rovněž jakési kouzlo, které mnohým jiným titulům chybí. A to stejné si slibuji i od pokračivání.

Dosud publikované trailery tomu ostatně nasvědčují. Ezio je sympaťák až na půdu a nové prostředí, zbraně a bojové techniky, dávají tušit, že u hraní druhého Assassin's Creed 2 se snad nudit nebudeme. Jediné, co mi tak dělá vrásky na čele je  strach z toho, že se onen "stereotyp" tentokrát dostaví hned po spuštění hry.

Upřímně se totiž bojím, že druhý díl téhle akční adventury bude na chlup stejný jako originální titul, jen v novém prostředí a s několika novými zbraněmi. Což by byla veliká škoda.

Váš názor Další článek: Recenze: Operation Flashpoint: Dragon Rising – armáda pro masy

Témata článku: , , , , ,