Ranní diskuse o tom, jak ovládnout svět

Velikonoce jsou zase pro jednou za námi, a je tedy na čase schovat pomlázky, spočítat letošní fragy, a vrátit se do běžného života. Upřímně přitom doufám, že jste se rozhodli zmrskat nějaké živé ženštiny a nikoliv pouze ty polygonové. Ať už je na ně pohled sebelepší (dámy prominou), na své reálné protějšky ztrácí na celé čáře.

A stejně tak ztrácí i Rayman na šílené králíky, kteří ho šikovně vystrnadili z herního výsluní, aby se po pár letech "konečně" dočkali vlastního titulu. Jakkoliv můžu těmhle pošukům fandit, zdravý rozum mě varuje, že výsledná hra bude pravděpodobně přeslazeným kýčem, jenž cílí na haranty a infantilní slečny, věkem často trumfující existenci naší, od komunistů osvobozené, domoviny.

Co se dá dělat, proti gustu žádný dišputát. My ostatní si alespoň vtlučeme do hlavy, že pokud se někdy pokusíme převzít vládu nad světem, musíme si nejdřív řádně zakulatit břicho, operativně zvětšit uši, nasadit červené čočky a výraz psa se vzteklinou, a dřív nebo později podle nás určitě začnou dělat i plyšové hračky.

Váš názor Další článek: Video: Kouzlete v Dragon Age: Origins

Témata článku: , , , , , , , ,