Ranní diskuse o W40k: Space Marine

Znáte to, člověk si v klidu brouzdá po internetu, když najednou BUM! Přímo před nosem se mu objeví soundtrack k druhému Dawn of War zdarma ke stažení. Kluci z Relicu zkrátka ví, jak zabrnkat i na ty nejjemnější struny fanouška, a rozšířit tak početné zástup svých vyznavačů. Společně s podmanivými tóny válečných melodií se mi však do mysli vloudila i myšlenka na Warhammer 40,000: Space Marine. Kdepak je asi téhle nadějné akci konec?

Poslední zprávy o ní, doprovázené gameplay videem, jsem zaznamenal loni v září a od té doby ticho po pěšině. Pravda, jeho vydání bylo už tehdy naplánvané nejdřív na druhou polovinu tohoto roku, nic to však nemění na skutečnosti, že fandové, mezi něž se řadím i já, prahnou po nových informacích, či nějakém tom screenshotu. A tvůrci ne a ne vyslyšet tyto prosby.

Schválně jsem se zkusil v krátkosti prošťourat internetem, zda-li náhodou na něco nenarazím, avšak odměnou mi bylo jen hořké zklamání. Hra jako by se propadla do země. Zmínky o ní totiž nenajdeme na stránkách australského tvůrčího studia, ani na webovkách vydavatelské společnosti THQ. Do ztracena vyšuměl Space Marine i na sajtě GameTrailers.com, která je v tomto velice důsledná (hru, zdá se, vůbec nemají v katalogu).

Kam se jen tahle lákavá akce poděla, ptám se, a nepřestávám doufat, že se jí ještě letos dočkáme. Snad. Za Sigmara!

Diskuze (1) Další článek: Galerie: Bionic Commando

Témata článku: , , , , ,