Ranní diskuse o životě v redakci Poupě.cz

Jak už zmiňoval můj kolega, ekonomická krize je neúprosná, a podřídit se jí musí, chtě nechtě, i takový server jako je Doupě.cz. Co ovšem Petr kulišácky nezmínil, je to, co změna v Poupě.cz znamená pro redakci. Rozhodl jsem se tedy porušit informační embargo, a nastínit jak to u nás vlastně vypadá.

Předně by se asi hodilo zmínit, že abychom mohli kvalitně radit všem zahrádkářům (včetně těch zkušených), musíme rychle nabrat potřebné informace, takže si od všech květinářství (Karel dokonce od své babičky) necháváme zasílat vzorky semen, půdy i "hotových" rostlin.

Bohužel, pracoviště na toto nebylo prozíravě připraveno, a tak se musíme prát nejen s malým prostorem, jenž ve většině zabírají Petrovi oblíbené palmy (ten chlap jich sem natahal snad deset!), ale taktéž se zvýšenou vlhkostí vzduchu, která se nám bůh ví proč sráží na monitorech.

Naše schopné vedení se však tímto stavem nenechalo zaskočit, a paní uklízečka mezi přítomné redaktory svižně rozdala speciální hadříky, jež zvládnou udržet naši pracovní plochu suchou a příjemnou na dotek. Bohužel, ne všechno jsme zvládli vyřešit rychle a precizně ku vaší i naší spokojenosti.

Voda, která se náhodou vysráží na napájecích kabelech, tak čas od času podlehne mrše grativaci a zteče do zásuvky. Kupodivu to není sranda. Absenci pokynů z vyšších míst jsme se s kolegy prozatím rozhodli vyřešit střídavým držením tříhodinových hlídek. Doufejme, že rozuzlení přijde brzy.

Válečný zpravodaj Rosťa "promiň-Petře-ale-palmy-nesnáším" Viktorin

Petr Kolář komentuje: Přehazuju si kokos z kolonky prémie mezi postihy. A nebo žeby? Headshot! Přeci jen ten herní trénink k něčemu je.
Diskuze (3) Další článek: Hraní na konzolích deformuje prsty

Témata článku: , , , , , , ,