Ranní diskuse o zlomené vůli

Po čase odříkání a pevného odhodlání se dostavilo to, čemu jsem se dlouhou dobu úporně bránil. Včera odpoledne jsem si nainstaloval Battlefield Heroes a stalo se přesně to, co jsem očekával. Hra mě skutečně nadchla a místo, abych se soustředil na seminární práce, kterých musím během nějakých tří týdnů napsat asi osm, pobíhám s pimprlákem po nejrůznějších bojištích a likviduji spojence.

Ale nechápejte mě špatně, jsem společnosti Electronic Arts za tuhle akční hříčku vděčný. Jedná se totiž o parádní titul, který má hodně co nabídnout a to dokonce téměř zdarma (a pak že to nejde). Jen kdyby to nebylo tak návykové. Včera jsem ničením nepřátel strávil pomalu celý večer a do postele jsem se dostal až v brzkých ranních hodinách.

Odměnou mi však bylo pokoření desátého levelu a slušivé zlepšení mých speciálních schopností. Jen teď musím sám sebe přesvědčit, abych vyzkoušel i jiná povolání; titul jsem rozehrál z pozice Soldiera. Moc dobře ale vím, že když to udělám, tak u hry zase 'ztvrdnu' na bůh ví jak dlouho. God damn you, EA!

Váš názor Další článek: Recenze: Tales of Vesperia – příběh hledání spravedlnosti

Témata článku: , , , ,