Rapper Snoop Dogg nadával Microsoftu za problémy s Xbox Live

I přes vánoční problémy onlinových služeb jako je PSN či Steam se Xbox Live donedávna držel. Jeho sedmihodinové problémy ale příliš příjemné nebyly. Celkem ostrou kritiku vyjádřil rapper Snoop Dogg.

Bohužel, i když Xbox Live fungoval celkem dlouhou dobu bez potíží, před pár dny ho potkaly dokonce sedmihodinové problémy. Ty dle Xbox Live Status page znemožňovaly matching, využívání cloudových úložišť, hledání přátel, Game DVR, prohlížení statistik a editování avatara či obrázků.

 

I když Microsoft na twitteru Xbox Support vydával jeden tweet za druhým informující o pokusech opravit chyby, nejspíš se o nich nedozvěděl rapper Snoop Dogg. Ten si v době problémů chtěl zahrát Madden, ale kvůli výpadkům Xbox Live zkrátka nemohl. Rozhodl se tedy na svůj Instagram poslat video, ve kterém bez servítek vyjadřuje svou frustraci... no chvíli jsme váhali, než jsme se rozhodli vám jeho vyznání citovat:

„Vzkaz pro Xbox One nebo Microsoft nebo doprdele kohokoli: váš zasr*nej server je k*rva rána, chlapi. Vy všichni způsobujete, že přejdu na Playstation, jestli to hovno neopravíte. To je tak těžké hrát s někým online. Co to doprd*le děláš Bille Gatesi? Oprav si to chlape.“

 

 

Pravdou ale je, že Xbox Live bohužel netrpí největšími problémy. S více problémy se potýká PSN a tedy kompletně PS4. Zajímalo by nás, jak by se Snoop Dogg zachoval, kdyby jeho platformou skutečně byl Playstation. Snad se uklidnil poté, co Microsoft problémy vyřešil.

Diskuze (2) Další článek: Call of Duty: Black Ops III je nejprodávanější hrou roku 2015

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,