Razer odhalil nové počítačové komponenty, navržené pro herní nadšence

Razer se posouvá od herního a lifestylového příslušenství také k počítačovým komponentům.

Razer ve čtvrtek na své akci představil Razer Kunai, Razer Hanbo, Razer Katana a ovladač ventilátorů typu PWM značky Razer, jež tvoří novou řadu výkonných počítačových komponentů navržených pro nadšence, kteří si chtějí sestavit ultimátní herní počítač. Mezi novými součástkami najdete nejmodernější hydraulické ventilátory, kapalinové chladiče typu vše v jednom, celou řadu špičkových zdrojů s certifikací Platinum a ovladače pro maximální výkon a možnosti přizpůsobení.

Komponenty obsahují jednoduchý software typu plug-and-play pro snadný přístup k informacím o teplotě počítače. Kromě toho také využívají aplikaci Razer Synapse a adresovatelné podsvícení, aby ladily nejen s vaší bednou, ale i příslušenstvím na stole. 

Dnes dál rozšiřujeme ekosystém Razeru o výkonné počítačové komponenty a přinášíme výjimečné kvality Razeru do nové kategorie produktů,“ řekl spoluzakladatel a výkonný ředitel společnosti Razer Min-Liang Tan. „Produkty, které jsme dnes uvedli na trh, jsou jen první z dlouhé řady špičkových počítačových komponentů, které představíme v blízké budoucnosti. Heslo ‚Od hráčů. Pro hráče.‘ je středobodem všeho, co děláme, a tyto nové komponenty ho se svou mimořádnou kvalitou pro špičkový herní výkon skvěle vystihují.“

Razer Kunai jsou vysoce výkonné ventilátory do počítačových skříní, které využívají nejnovější technologii hydraulických ložisek. Tyto špičkové ventilátory dovedou zajistit maximální proudění vzduchu. Prodávat se budou ve velikostech 120 mm a 140 mm a budou vybaveny LED diodami s celou řadou možností aRGB osvětlení.

unnamed (1).jpg

Razer Hanbo jsou kapalinové chladiče typu vše v jednom s uzávěrem čerpadla s adresovatelným RGB podsvícením. K dispozici budou ve velikostech 240 mm a 360 mm. Díky designu vstupu čerpadla, optimalizovanému pro tichý provoz a zvýšenou spolehlivost, tento chladič nezklame ani při těch nejnáročnějších hrách. 

unnamed (2).jpg

Razer Katana jsou ATX zdroje s označením Platinum, které hráčům nabízí potřebný výkon, spolehlivost i podporu procesorů a grafických karet. Jde o plně modulární zdroje s prémiovými součástmi pro efektivní distribuci proudu, které herním počítačům zajistí stabilní přísun energie bez zbytečných ztrát. Jsou k dispozici v různých výkonech od 750 do 1 200 wattů s označením Platinum a v exkluzivní verzi s označením Titanium s výkonem 1 600 wattů.

unnamed (3).jpg

Ve Spojených státech Razer začne nové produktové řady prodávat tento měsíc, ve zbytku světa se s prodejem začne koncem tohoto roku.

Zdroj: TZ

Diskuze (2) Další článek: Xbox možná pracuje na cloudovém MMO. Vznikat má ve finském studiu Mainframe

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,