Razer představil ultimátní herní notebook Blade 14 s kartou RTX 3080

Razer na E3 vyrukoval s nejvýkonnějším herním notebookem své třídy.

Razer na výstavě E3 nabídl vlastní konferenci, kde představil řadu novinek pro hráče. Vlajkovou lodí celé konference byl samozřejmě nejnovější herní notebook Razer Blade 14, který vyrukoval s celou řadou nových technologií a má jít o jeden z nejvýkonnějších notebooků na trhu vůbec. 

Razer Blade 14 - (2021) - 1.pngRazer Blade 14 - (2021) - 11.pngRazer Blade 14 - (2021) - 12.png

Docílit by toho měl hned několika způsoby. Notebook Blade 14 nabídne 8jádrový procesor AMD Ryzen 5900HX s maximální frekvencí až 4,6 GHz, nejnovější generaci grafické karty Nvidia GeForce řady RTX 30xx (nebude chybět ani model s kartou RTX 3080) či 14-ti palcový 165Hz displej s QHD rozlišením. To vše v ultra tenkém hliníkovém těle s tloušťkou pouhých 16,8mm, kde ale přesto nechybí poznávací znamení Razeru, jako je RGB podsvícení, nově i THX Spatial Audio a vylepšenou klávesnici pro hbité kmitání prstů při hraní. Potěší mimo jiné i skvělá 12ti hodinová výdrž baterie. 

Razer Blade 14 - (2021) - 2.png

Cílem nového Blade 14 je spojením desetiletí zkušeností společnosti Razer s výrobou ultrakompaktních a špičkových herních strojů s výkonem a efektivitou mobilních procesorů AMD Ryzen opět proměnit své odvětví. Jsme nadšeni, že díky notebooku Razer Blade 14 můžeme hráčům přinést dokonalý zážitek z hraní. Hráči od herních notebooků požadují, aby byly lehčí a výkonnější. Zůstali jsme proto věrni svému cíli dodávat prémiovým OEM výrobkům ty nejlepší mobilní procesory ve své třídě,“ říká Saeid Moshkelani, viceprezident a generální manažer klientského obchodního oddělení společnosti AMD. „Máme radost, že můžeme vůbec poprvé spolupracovat se společností Razer a vybavit jejich notebook Razer Blade 14 těmi nejlepšími mobilními procesory, které jsme vyvinuli pro hraní, a to mobilními procesory Ryzen 5000 řady H.“

Razer Blade 14 je v prodeji již nyní v oficiálním obchodě Razer za doporučenou maloobchodní cenu 1 999 euro, brzy také i u vybraných obchodních partnerů. 

Zdroj: TZ

Váš názor Další článek: WarTales je žoldácké RPG s otevřeným světěm od tvůrců Northgardu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,