Razer spojil síly s firmou Fossil. Oznámil chytré hodinky pro hráče počítačových her

Nevoní vám Samsung ani Apple? Razer představil své vlastní chytré hodinky.

Na výstavě CES se ukazuje celá řada herních výrobců, kteří předvádí nejnovější produkty na letošní rok a ani Razer není výjimkou. Kromě klasik v podobě nového herního notebooku Blade a periferií v čele s myší DeathAdder V2 X Hyperspeed, se ukázala o něco větší chuťovka. Ve spolupráci se společností Fossil totiž byly odhaleny chytré hodinky Gen 6, navržené speciálně pro hráče. 

Hodinky Gen 6 jsou prvními chytrými hodinkami s platformou Snapdragon Wear4100+, které uživatelům poskytují vyšší rychlost a výkon, včetně rychlejšího načítání aplikací, rychlejší odezvy a efektivnější spotřeby energie. Chytré hodinky Razer X Fossil Gen 6 se mohou pochlubit také špičkovými wellness funkcemi, které podporují závazky obou značek v oblasti wellness a přicházejí jen několik měsíců po spuštění specializované wellness iniciativy Razer pro hráče, Champions Start From Within.

Gaming Set Up - Chroma.jpg

Chytré hodinky mají 44 mm černé pouzdro, tři exkluzivní ciferníky a prvky uživatelského rozhraní Razer. Součástí hodinek budou také dva na míru navržené a vyměnitelné 22 mm silikonové řemínky v ikonické černé a zelené barvě Razer. "Naše partnerství se společností Fossil v posledních několika letech vedlo ke sblížení módy a technologií," říká Pankaj Kedia, Senior Director, Product Marketing, Qualcomm Technologies, Inc. "Chytré hodinky Fossil Gen 6 posouvají toto sbližování na další úroveň a kladou větší důraz na fitness, zdraví a wellness. Jsme rádi, že můžeme rozšířit naši spolupráci se společností Razer a přinést výkon a superrychlou odezvu naší platformy Snapdragon Wear 4100+ jedné z nejvěrnějších herních komunit na světě."

Hodinky dorazí na trh už nyní v lednu za cenu 329 USD a v omezeném množství 1 337 kusů. 

Zdroj: TZ

Diskuze (1) Další článek: Čerstvé Stories from the Outlands z Apex Legends vypráví příběh Bangalore a Jacksona

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,