Razer ukázal futuristický stůl pro hráče. Obsahuje 65" OLED monitor a vyměnitelné moduly

Herní křeslo už má, teď Razer zkouší vymyslet i ideální stůl

Razer na CESu ukázal nejen herní hodinky, ale také speciální stůl. Ten je zatím jen ve fázi konceptu nazvaném Project Sophia, takže není jisté, jestli se kdy dočkáme finální podoby. Výsledek totiž bude velmi složitý na výrobu, a tím pádem i drahý. Co slibuje?

Stůl tvoří rozměrná skleněná plocha s několika dírami, do kterých bude možné uložit speciální moduly. Jedním může být externí grafická karta pro Thunderbolt, dalším pak dotyková plocha pro stylus, Qi nabíječka, ohřívač pro hrníček apod. Většinou ale půjde o různé obdélníkové dotykové displeje zobrazující widgety a aplikace, které mají ukazovat užitečné informace, aniž by překážely na hlavním monitoru.

Ten je součástí stolu také, na jeho konci se totiž tyčí 65palcový OLED panel. K němu se dají z boku připojit reproduktory, ale také kamera, mikrofon či třeba LED světla. Diodové pásky řízené systémem Chrome RGB ostatně prostupují celý stolem, protože lemují jednak jej a jednak i moduly.

Přesné parametry neznáme. Pořád je to zkrátka koncept, který se produkční fáze nemusí dočkat. Většina konceptů Razeru končí jen na papíře a v animacích. Kupříkladu ale respirátor Zephyr s RGB světly nakonec firma prodávat začala.

Diskuze (2) Další článek: Razer spojil síly s firmou Fossil. Oznámil chytré hodinky pro hráče počítačových her

Témata článku: , , , , , , , , , , ,