Recenze: NHL 08 pro Xbox 360 – konečně pokrok!

Přidat další názor  |  řadit od nejstarších Komentáře nyní řadíme od nejnovějších.
Tímto odkazem můžete řazení změnit.
 |  zobrazit bez stromu  |  nových příspěvků: 3

Diskuze k článku

alien  |  09. 10. 2007 13:54

Nic ve zlém, chlape, tvá recenze je komplexně vzato kvalitní, zvláště ve srovnání s mnohými jinými, ale jako zkušený harcovník přesto musím ohledně sportovní hry od ea říct a neber si to vůbec osobně-bla bla bla.
Tohle nadšené kvokání už jsme slyšeli stokrát a pak za rok dva nenápadně obdobné kvokání, co všechno bylo na tehdejším ročníku špatné a nesmyslné.
Ruku na srdce, že toho zase jako vždy bude.
Jako jediný a největší přínos bych viděl hypované tvoření vlastních akcí a pak učení se hráčovy hry od počítačových týmů-pokud tomu tak v praxi skutečně bude.
Víš, tvá chyba je v tom, že se necháváš unést fyzikou stejně, jako se kdysi lidé nechávali unášet grafikou u předešlých hokejů.Jenže tahle jak chce skvělá fyzika z celkového hokeje na poči/konzoli tvoří sotva 1%.
O co jde a co rozhodne, jestli je sport kvalitní, konkrétně hokej-pořádná obrana, živá inteligence, vybalancovaná nadčasová obtížnost.No a v hokeji pak alfa a omega-brankáři, které ea nikdy nezvládli a dám levou kouli,že teď taky ne a tady tě obviňuju z úmyslného vynechání pravdy popř. říkání nepravdy, čéče-nemusel jsem ani hledat, abych našel, že ti brankáři se zase trocha vrátili k nadlidem.
Ale přiznávám, že dokud se neobjeví pořádná videa ze hry, nemůžu poctivě soudit, protože xbox si rozhodně kupovat nemíním a hokej jsem si upravil vlastní, což je na jinou diskuzi.
V praxi pak rozhodne hratelnost, simulace základních principů daného sportu a fakt, jestli se stejným týmem vyhraješ i prohraješ teď i za rok, jestli se to dá naučit nebo prostě nedá-tím je definován ultimativní sport na poči a ne nějakou fyzikou, která v praxi hraje roli, ale kdyby byla jen obstojná, tak při splnění zmíněných aspektů to bude úplně fuck.
A já vskutku pochybuju, že tyto aspekty jakýkoliv hokej od sportovních analfabetů z ea má alespoň z 10%.
Tvá recenze je z části dobrá, ale klasicky, jak už to bývá, cíleně opomíjíš chyby a nedostatky, a plusy neúměrně zvýrazňuješ ve prospěch ea.
Říkáš, že chyby a nedostatky je zde třeba dlouho hledat-to jsem tedy zvědav, v nhl07xbox360 jsem ty tuny chyb a nedostatků viděl po pár vteřinách asi jako každej, kdo kdy viděl hokej.
Jak jsem ale řekl, neber to osobně, jsem na ea shity alergickej a na oslavné recenze těchto parodií na sport taky-peace.
Až vytvořej něco skutečně kvalitního podobajícího se hokeji, uznám to, stejně jako jsem uznal, že rozpohybování brankářů v předešlém ročníku bylo předělem v této činnosti...což ale opět zlikvidovala jejich tupost, heh. :)
Nicméně recenze z lepších, kdyby byla půlka pravda, bude to fajn hokej.

alien

 |   |  Odpovědět
...  |  22. 09. 2007 20:46

Je to teda pekelně těžké se zorientovat v tom ovládání. Je pravda, že poslední ročník jsem hrál 2002 na PC a to je už hodně dávno ... Jinak skvělá hra, parádní pohyby, možnosti, jenom to ovládání, než se dostane do krve. Pařím do druhým dnem ... Chtělo by to něco na sebrání puku. K puku se většinou dostanu, až poté co ho protihráč vystřelí na brankáře a to je někdy hodně pozdě ...

 |   |  Odpovědět
Amudarja  |  21. 09. 2007 23:33

Minimální konfigurace (PC): Procesor 933 MHz, 256 MB RAM, 64 MB graf. karta, 2 GB na HDD
:D

 |   |  Odpovědět
Zasílat názory e-mailem: Zasílat názory Můj názor