Recenze: Tactical Ops vs Tequila vs UT2003 vs Absinth

Abychom i na Doupěti nějakým způsobem uvolnili atmosféru v rámci prázdninové pohody, získali jsme pro vás článek od našich partnerů ze stránek Tactical Ops, rozebírající kombinaci hraní a požívání alkoholu. Jaká úskalí tato „hra“ skýtá a které grafické či fyzikální efekty nabízí, to vše se dočtete ve speciální recenzi autora, který si nepřál být jmenován.

Upozornění: tento článek vyšel z důvodu autentičnosti v původním znění, bez interpunkce a kontroly pravopisu, které mu byly pro stránky Doupěte dodány pouze v omezené míře, aby nezruinovaly originální atmosféru díla. Děkujeme za pochopení!

A děti, tohle doma nezkoušejte!

Chtěl bych se na tomto místě s vámi podělit o nevšední zážitek, který původem pochází z knihy - "testujme na zvířatech vše co se DÁ".

Tuhle zkušenost doporučuji všem tzv. skillorům, kteří si myslí, ze se v pohodě trefí do dveří, že jsou schopní v pohodě vyběhnout schody ze sklepa v rapidu, nebo dokonce trefit jeden ze sedmi terčů na planině v mapě Antalus Redeemerem.

Tactical Ops: Assault on Terror Tactical Ops: Assault on Terror
Obrázky z Tactical Ops: Assault On Terror

Vezmu to pěkně popořadě, cca 2 piva a 3 tequily, vše je super, sázíte jeden headshot za druhým. Jsem absolutní král veškerýho progamingu... no comment (LOL).

Jsem v podstatě střízlivej

Na řadu přichází dalších pár (moc) tequil. Opravdu si nedokážu vysvětlit, jak můžou být dveře na mapě Asbestos tak úzký, že se do nich netrefím ani s pomoci shield jumpu. Ale nakonec tuhle 1337. akrobacii zvládnu a po spatření prvního nepřítele vražedně vypálím ze svýho vražednýho flak kanónu (LOL)... a najednou umru. Po chvilce si uvědomím, že jsem ani možná ten fire na myši nezmáčkl a že vůbec nevím, co jsem to k***a fix zmáčkl.

Chvilkama si uvědomujete, že nevíte kde je strop a kde je zem, ale porad je vše ok. To chce další tequilu.

Už nejsem úplně střízlivej

Můj stav se blíží asi 3 promile, těžko už se rozeznává monitor od zdi, ale klasika Rapid Waters to jisti. Volím nejlehčí pozici, stoupnu na schody za terr a spamuju granáty, všechno je super až na chvíle kdy musím před svým skill0rsky hozeným granátem utíkat až dolů, abych se sám nezabil. Následuje pár TK a votovaček, ale hrdinsky se držím na serveru zuby nehty. Jsem přece ňákej skill0r k***a ne? :) marně se snažím si objednat pizzu od nějakýho německýho kořínka s nickem "pizzaman". Pos***ej fejkr! Skóre mě momentálně nezajímá, protože scoreboard nejsem schopen přečíst ani s pomoci mbrova naučného slovníku či babylonské rybky (tm by Douglas Adams) hluboko v hlavě. Možná je potřeba se "posilnit"...

Jsem našrot

Je načase si pustit hudbu, hlavně nějakou, při které zapojíte maximálně dvě až tři mozkové buňky. Nabízí se pár interpretů na mém HDD, instinktivně volím Nelly Furtado na střídačku s Madonnou, záruka opravdu kvalitní herní kulisy (ROFL). Další dva panáky tequily lehce kloužou mým krkem (+ jeden hořící absinth, kterej dodává celýmu večírku šťávu) a na řadu přichází instagib. Fakt nevím, co se děje - mám nějakou supr gunu, která zabíjí na jednu ránu cokoliv se hýbe. Problém nastává v momentě uvědomění, že netrefím ani stádo dvou set líných krav, líně přecházejících přes cestu. Do mozku se zavrtává fráze "I´m like a bird" od Nelly Furtado. V tomto momentě je důlezitý si uvědomit, že se nacházíte na planetě Zemi, která má konstantní gravitaci (jak kdy).

Tactical Ops: Assault on Terror Tactical Ops: Assault on Terror
Obrázky z Tactical Ops: Assault On Terror

V ruce mám nějakou věc, aha to bude "ta myš" (THE MOUSE pozn. překladatel), tím se to asi hraje... ach jo...

Totální sra*ky

Začíná se nám do toho míchat fernet citrus, už mě není ani trochu dobře. Vůbec, vůbec ne... kdybych zjistil, kdo dal do lednicky ten citrus, na kterej jsme nebyl vůbec připravenej, tak bych vraždil. Začínám nenávidět tyhle "cheaty"! Něco hraju, ale už ani nevím co to je a ani nevím, jestli se tam vůbec střílí, každopádně to strašně ownuju (LOL).

Delirium tremens

Ani po zabloudění do nejhlubších oblastí mozku a použití hluboké hypnózy se mi nepodařilo objasnit tohle časové období, kdo ví, co se v něm dělo...

Poučení

NEPIJTE ALKOHOL, NEBERTE DROGY, NEHRAJTE HRY!!

Běžte se proběhnout do parku!

Za poskytnutí článku děkujeme serveru www.tacops.cz.

Diskuze (13) Další článek: Thief 3 video ve vysokém rozlišení!

Témata článku: , , , , ,