Red Dead Online dorazí v listopadu, ze začátku pouze jako beta

Red Dead Online dorazí do RDR2 chvilku po vydání.

Rockstar oznámil, že hráči Red Dead Redemption 2 se přece jenom dočkají i multiplayerového režimu, který bude působit stejně samostatně jako GTA Online. Betu vývojáři spustí už na začátku listopadu, necelý měsíc po vydání samotné hry. Co se týče obsahu online porce divokého západu, moc toho zatím nevíme. Prý by se ale měla podobat té z prvního dílu Red Dead Redemption.

Stejně jako u GTA Online budete mít možnost zahrát si Red Dead Online s přáteli i hezky o samotě. Těšit se můžeme na neustálé novinky a aktualizace světa včetně nových módů a dalšího obsahu. Trochu se spekuluje také o battle royale, ale v tomhle případě není nic potvrzené.

"Jako u každého velkého projektu, i zde se dají očekávat nějaké problémy. Těšíme se na to, jak budeme spolupracovat s naší komunitou, která nám bude dávat spoustu podnětů k tomu, abychom hru ještě zlepšili a vychytali všechny mouchy," nechal se slyšet Rockstar.

Red Dead Online bude připravené ze začátku listopadu ve formě veřejné bety.  Na samotné Red Dead Redemption 2 se potom můžete těšit už 26. října na PS4 Xboxu One.

Váš názor Další článek: Pokémon Let's Go: dojmy z návratu první generace

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,